SVATOMARTINSKÉ HODY  10.-.12. 11. 2017

SVATOMARTINSKÉ HODY  10.-.12. 11. 2017

 

Polévka:

Husí vývar s játrovými knedlíčky a zeleninou

Předkrm:

80g     Restovaná husí jatýrka s lesními houbami a červeným vínem, bramborové vošouchy

 

Hlavní chody:

950g   Pečená husa s meruňkami, jedlými kaštany a dýní Hokaido, slaninové knedlíky a brusinkové zelí

 

475g   Konfitované husí stehýnko po staročesku, variace našich knedlíků a zelí

 

250g   Grilované husí prsíčko s brusinkovou omáčkou, naše bramborové šišky restované na tymiánovém másle

Dezert:

Pošírovaná hruška v červeném víně se zimním kořením a skořicovou zmrzlinou, griliáš

Svatomartinské víno z vinařství Sedlák, Velké Bílovice

Müller Thurgau

Modrý Portugal

Zweigeltrebe Rosé